kalmakoira itse, kyllä vain.

Termos!

Nettien syövereissä minut tunnetaan parhaiten nimellä kalmakoira, tosin tottelen myös nickiä Anar ja sen väännöksiä, kuten pitkäaikaisinta lempinimeäni Ankkuria. Kalmakoirasta on väännetty kalia [kal] ja kalmaa, grimhoundinakin tunnettu joissain piireissä.

Roolipelauksen aloitin vuonna 2005 Insomniassa, missä edelleen pelaan aktiivisesti ja lukuisin hahmoin. Tai no, aktiivisuus vaihtelee elämäntilanteiden ja inspiraation mukaan, mutta noin pääasiassa. Insossa olen aikojen saatossa ollut kaikkea tavispelaajasta adminiin, joten kaikenlainen toiminta on minulle tuttua. Myös johtajaa ja kruununperijää olen pelannut/pelaamassa, yhtä lailla kuin epämääräisiä hahmoja, joilla ei ole muita kuin pelillisiä linkkejä muihin. Nautin suuresti erilaisten hahmojen pelaamisesta, hahmoni eivät siis todellakaan tule niin sanotusti samasta muotista kaikki. Inspiraationi on varsin vallaton kaveri ja kuiskii minulle yleensä juuri silloin kun en siihen voisi kiinnittää huomiota, kuten koulun oppitunnilla tai kello kolme aamuyöllä. Suurin osa roolihistoriastani on ollut hevosten pelaamista, mutta minulla on myös ollut jokunen koira-, ihmis- ja epämääräinen painajaishahmo. Foorumipelauksen lisäksi olen kokeillut siipiäni myös meseropettajana, joten jos jotakuta kiinnostaa mesen puolella väkertää peliä kasaan, olen avoin ehdotuksille. Minulle tyypillistä on kirjoittaa hitaasen tahtiin (offline) pitkiä viestejä, ja keskityn yleensä paljon pelien henkiseen puoleen, minua onkin sanottu pelin sielun luojaksi. Ei sillä, kykenen kyllä nopeaan online-tyyppiseen peliinkin.

Kertoakseni hieman itsestäni, olen tällainen yksinäinen susi ja taitelijasielu. Olen ollut kuvataidekoulussa 5-vuotiaasta, saanut koulukuviksista aina puhtaita kymppejä ja ylipäätään raapustanut niin kauan kuin kynä on kädessä edes jotenkuten pysynyt. Piirtäminen ja kaikenlainen taiteilu on minulle kuin toinen luonto, se on yhtä olennaista kuin hengittäminen. Nautin ennenkaikkea villinnäköisten hahmojen suunnittelusta, joskin iso osa on niin kummallisia, että päätyvät kaikessa hiljaisuudessa koneeni ö-mappiin. Kaikkein taitavin olen ehdottomasti hevosten ja kavioeläinten piirtämisessä, mutta heti seuraavaksi tulevat koiraeläimet. Kykenen piirtämään mitä vain jos katson mallia, mutta 100% päästäni osaan piirtää vain edellämainittuja. Koiria meidän perheessä on ollut aina, päärotuina rottweiler ja bichon havanese, joita molempia on kasvatettu. Lisäksi muutama saksanpaimenkoira on vilahtanut siellä välissä. Koirat ovat siis olennainen osa elämääni, enkä voisi kuvitellakaan eläväni ilman omaa karvajalkaa. Sitten kun jonain päivänä saan hankittua oman koiran (mielellään rottweiler) tarkoitus olisi käyttää ainakin tokossa ja kenties näyttelyissä, riippuen ihan piskin ulkonäöstä. Lisäksi olen harrastanut ratsastusta 9-vuotiaasta (tällä hetkellä about 9 vuotta), ja menen niin englantilaista kuin westerniäkin. Olisi hiljalleen tarkoitus siirtyä kuitenkin kokonaan länkkäripuolelle. Kisaaminen jäi muutamiin harjoituskisoihin, joskin jonain päivänä olisin enemmän kuin innostunut kisaamaan westernissä, mieluiten reiningissä. Englantilaisessa olen koulussa heA-tasolla ja esteitä olen joskus hyppinyt about 100 cm ratana, nykyään olen tosin onnistunut kehittämään lievän estekammon ratsastettuani vuosikaudet nuorilla vihreillä hevosilla, joilla ei välttämättä ollut lainkaan hyppytekniikkaa. Siispä tätä nykyä en mielellään ylitä yli 60 cm esteitä, ellei alla ole varma ratsu. Näiltä nuorilta hevosilta olen kuitenkin saanut todella paljon ja oppinut käsittelemään erilaisia tilanteita ja ennen kaikkea pysymään kynsin hampain satulassa. Kaikkia eläimiä, joiden kanssa olen tekemisissä, pyrin käsittelemään luonnollisin hevos- ja koirapsykologisin keinoin. Natural horsemanship on mielestäni ainoa oikea tapa käsitellä hevosia, ja koiriakin pitäisi kohdella ja kouluttaa niiden psyykkeelle sopivalla tavalla.

Olen tällainen poikatyttö, kunnon jätkä. Pukeudunkin vain poikien vaatteisiin ja ylipäätäänkin olen erittäin minimalistisesti naisellinen. Olen kuitenkin kihloissa jo kolmatta vuotta, ja sitä edelsi noin kolmen vuoden seurustelu. Kihlakumppanini on siis miespuolinen, mutta olen myös naisiin päin. Olen lyhyenpuoleinen (165 cm) ja jäntevä, mustapuneravat ja luonnonlaineiset hiukseni yltävät melkein takamukseen asti. Silmäni vaihtelevat valaistuksesta riippuen väriään kirkkaan sinisestä vihreään ja harmaaseen, ota siitä nyt sitten selvää. Oikean lapaluun yläreunaa pitkin kulkee musta, kynän tai ohuen siveltimen jälkeä matkiva tatuointi 'someday somehow'.

Luonteeltani olen ensivaikutelmalta hiljainen, jopa ujo. Kuitenkin alkuhiljaisuuden jälkeen löytyy sellaista räväkkyyttä ja alfa-meininkiä, että pois alta risut ja männynkävyt. Olen hyvin anarkistinen ja vapaan kasvatuksen tulos kun olen, auktoriteettien hyväksyminen on toisinaan vaikeaa. Olen kuitenkin kahlannut opintoni läpi kiitettävästi, ja tähtään eläinlääkikseen. Olen varsin kummallinen yhdistelmä hiljaista viisautta ja räiskyvää rebel-henkeä, mutta joka lähtöön löytyy kyllä luonteenpiirteitä. Ennen kaikkea olen käyttäytymismalleiltani jätkämäinen, enkä oikeastaan ymmärrä 'tyttöjen juttujen' päälle juurikaan. Kaupassakin minun voi olettaa aina suuntaavan miesten vaate- tai hygieniaosastolle. En oikeastaan luota ihmisiin ollenkaan ja pitäydyn paljon mieluummin eläinten seurassa. Netissä olen yleensä sellainen Avulias Aatu -tyyppinen jokapaikanhöylä ja kaikkien kaveri.

Musamakuni vaihtelee laidasta laitaan, samoin kuin leffamaku. Tämänhetkisiä musiikkiosaston suosikkeja ovat Limp Bizkit, Linkin Park ja Nickelback. Elokuvia tulee ja menee, mutta yleensä mielelläni lepuutan mieltäni päättömissä sokerihuurrutetuissa komedioissa. Toisaalta taas kyynelpurot aukaisevat tai vähintään jäädyttävät draamatkin kuuluvat yleisiin leffavalintoihini.

Jos luokitellaan asioita siihen kliseiseen vihaa/rakastaa -tyyliin, niin luetellaan nyt sitten jotain:
♥ eläimiä, erityisesti koira- ja kavioeläimiä, sadetta, pimeää, tulikuumia suihkuja, suklaata, tähtiä, sateenkaaria, piirtämistä, kirjoittamista, ratsastusta, syvällisiä keskusteluja, hyvää musiikkia, eläinten kanssa puuhailua...
† ego-pellejä, netissä peeloilijoita, teinid44pissiksiä ja wannabe-emoja, eläinrääkkääjiä, kylmää vettä, hikisen kuumia kesäpäiviä, ötököitä, opiskelua, tietämättömyyttä, arvaamattomia ihmisiä...

Kysyä saa jos uskaltaa, mutta ihan kaikkeen en sentään lupaa vastata.

Minut löytää seuraavista paikoista (vaikken esimerkiksi dA:ssa tällä hetkellä jaksakaan olla aktiivinen);

| IRC-Galleria | deviantArt | Youtube |

Tämän omituisen otuksen saa kiinni osoitteesta dream.thieve[at]hotmail[dot]com *
[at] tilalle @ ja [dot] tilalle . (piste)